?????<3

Ibland undrar jag vad jag lever för liv! Detta brukar speciellt ske veckor när jag inte kommer hem före typ 21 varje kväll och det inte heller känns som att ngt av allt man gör kan sorteras bort, oftast också dem dagarna när det känns som om jag pratar i telefon konstant! Nog för att jag genom jobbet pratar i telefon mellan 8-17 men sen fortsätter liksom det. Jag har lyckats att behålla allt jag innan gjorde, då jag enbart jobbade några timmar i veckan tills nu när jag jobbar heltid, är det bra??? Jag vet ju egentligen svaret på det själv men ändå ställer jag mej frågan, Vad är det för liv jag lever? Även om det ser tomt ut i kalendern lyckas jag boka in nåt iaf! Nu har jag kommit fram till att jag, alla helger tills jag flyttar, inte får planera in något för jag måste röja och packa! Det hinner jag ju inte på veckorna. Har tänkt att jag ska försöka ta med mig så lite som möjligt och riktigt rensa ut, vi får se hur det går med det! Helgen som varit har iaf varit fantastisk! Fredagskvällen fick jag se mitt nya hem! Så fint!!!!! Sen var det myskväll med P1!!! Aldrig fel! Lördagen spenderades på Kungsmässan med E&E <3 underbart och mysigt!! O idag har det varit full rulle! Kyrkvärd, dop, dopkaffe, doplunch, röjning och flytthjälpning! Puh....
Men nu är jag hemma igen, ska laga lunch tills i morrn o sen bara ta det lugn innan jag ska gå o lägga mej! Vilket ska försöka ske tidigt ikväll för jag får inte komma försent i morrn!!!!
Har du orkat läsa igenom allt detta svammel, grattis och tack =)
Hur har din helg varit?
Kram
En kväll när jag faktiskt lyckades att bara vara... Speciellt eftersom det var med en nära vän och trumpet tapto <3

Hurra för helgen!

Hej hej!
Har precis fått i mig lasagne och ost tortelinis, för en gångs skull passade våra två maträtter ihop :P
Helgen som ligger framför ser ut att bli en dunderhelg!!! Här kommer planerna:
Fredag: Slutar 16, hämtar Lottis 16.30, åka till bibblo o sen ställa bilen på heden tror jag för att gå och fika! Runt 18 ska vi kolla på vårt nya hem! Spännande!!!! Sen ska jag hämta P1, till ICA o handla för att sedan åka hem till mig och färga mitt hår och bara mysa!
Lördag: Sova!!! Sen bär det av till Kunsmässan med E&E!!! Heldag med dem!!
Söndag: Vara i kyrkan kl 10, kyrkvärd, dop och en massa till! Efter gtj blir det doplunch och sen kanske jag hinner träffa S också! Vi får se!
Men såhär ser helgen ut! Väldans mysig o bra tycker jag =)
Back to work!
Kram


morrn!

Sitter och äter mina två korvmackor, ser på Nyhetsmorgon och dricker juice!
Fantastiskt skönt att ha bil =) Man kan ju inte riktigt missa den!!!
Nu ska jag strax åka iväg för en sak jag får nu är bilköer som jag annars slipper! Det finns bra och dåligt med allt =) Hoppas du får en bra dag! Jag hör av mej under dan!
Kram

Tankar...

Jag är, som alla som känner mig vet, en väldigt tänkande och analyserande person. Ibland är det något bra och ibland går det både mig själv och säkert folk i min närhet på nerverna men det är sån jag är =)
Detta får ju vissa följder, en är att många av mina nära relationer analyseras utan och innan. Då är det väldigt skönt att ibland få som ett godkännande på att man har analyserat rätt. Ett sådant fick jag idag och det var skönt =)
Att få veta att man inte är helt ute på hal is utan att det man själv har tänkt och funderat på har faktiskt den andra i relationen också tänkt och funderat på. Så detta har varit en dag med många tankar och en del klargörande. Jag har en vän som jag alltid hamnar i diverse djupheter med, även honom fick jag träffat idag och det var härligt. Skönt att få nya infallsvinklar och se saker ur ett lite nytt perspektiv!
I helgen har jag även bil!! Hurra för det!!! Vilket gör att jag i morgon absolut inte kommer missa bussen en 3e gång utan har en bil som väntar på mig. Lördagen är tom så vi får se vad som hittas på nu, speciellt när jag har bil =)
Ska alldeles strax gå och lägga mig så jag för en gångs skull får mer än 7 timmars sömn på en natt!
Sov sött!
Kram

vaniljte

Sitter i min fina soffa, dricker Vaniljte och ser lite på tv! Ska alldeles strax gå o lägga mej för det har varit sena kvällar i rad nu :P Ikväll träffade jag K&J, väldans trevligt! Hoppas vi gör om det snart igen!
God natt!
Visst e jag snygg :P

Timmar...

Hej hej!
Jag lever! Det har varit några hektiska dagar, som vanligt i mitt liv, många tankar på det liv jag levde innan jag började arbeta heltid - saknar det....
Utanför öser snö o regn ner om vartannat, ikväll ska jag träffa K & J för första gången utanför kyrkan, ska bli väldans trevligt! Dock hoppas jag på en inte alltför sen kväll, behöver sova känner jag...
Handla ska också hinnas med och så måste jag tyvärr till bibblan, känner inte för att gå dit i det här vädret.
På fredag ska jag äntligen få se mitt blivande hem och träffa min blivande sambo! Längtar till mars =)
Nu har vi rast, känns välbehövligt!
Hör av mej snart igen!
Kram

Partay!

Sitter hos C! Precis hemkomna efter en helkväll hos J&E =)
Tack allihopa för en supermysig kväll! Väldigt roligt får jag säga!!!
Bilder kommer kanske i morrn, om jag vågar :P
Nu blir det sängen, ska ju ändå på gtj i morrn, puh...
Kram

Morning

Har precis vaknat och satt mej i soffan, trött som bara den, vet inte varför riktigt för jag har sovit i nästan 10 timmar. Men jag ska strax göra mej lite kaffe och macka. Idag blir det examensfest och innan det ska jag träffa E&E tror jag! Återkommer senare =)

Vinterland

Fotade för några helger sedan i vackra Småland, här är lite av resultatet:




Rihanna!

Kollade bak i min blogg o insåg att jag typå ngn gång i somras startade en ny kategori som heter Musik men att jag sen inte skrivit något i den :P Så här kommer 2a inlägget!


Har börjat lyssna på Rihanna med och mer!
Gillar hennes sound som man säger =)

Några favoriter är:
* Russian Roulette
* Take a bow
* Breakin'Dishes

Grym är hon iaf!
Nu slutar jag snart o så var det helg igen, fattar inte hur fort tiden går men den går.
Hade en fantastiskt mysig lunch med underbara M <3 Tack....
Helgen ser ganska lugn ut vilket jag behöver, är helt slut :P
Har blivit bättre på det här med bloggandet tycker jag! Hats of to me =)
Kram o hej

Kallt kaffe men lycklig ändå!

God morgon!
Har just hällt i mig det sista kalla kaffet, idag behövdes svart och starkt, två kvällar i rad när jag
inte kommit i säng innan 23.30 och gått upp runt 6.45 tar på krafterna. Men nu är helgen snart här med vila och sömn! Igår blev en väldigt mysig kväll med sällskap av min närmsta, film o godis. Sov gott gjorde jag också o morgonen när man tassar runt i det stora huset, gör frukost och bara tar det lite lugnt är underbart. Fick se min syster yster en snabbis vilket alltid fyller mej med värme, snart tar vi den där fikan och jag får veta hur du har det, så fin i min halsduk och i sitt mörka hår, tjejkvällen längtar jag redan till. Det är en fantastisk känsla när man vaknar och bara är lycklig över det liv man lever. Att få ta emot så mkt kärlek och också våga ge måste vara meningen med att leva för vad vore livet utan det. Att känna sig så hemma och omtyckt för just den man är, kunna vara lite knasig men det är inget med det. Dagen fortsätter och innebär luch med ännu en nära, myskväll och förhoppningsvis en lång sovmorgon.
Sen ser helgen bra ut tycker jag, party och gtj i all dess blandning.
Nu får det vara slutfilosoferat för den här gången, vet inte om du
förstod nåt men jag behövde skriva ner det.
Kram


Aj...

Idag känner jag verkligen av nackdelen med att ha ett stillasittande jobb. Idag har jag nämligen sjukt ont i ryggen, varje gång jag lyfter armarna för att tex. dricka kaffe gör det ont. Typsikt...
Det är verkligen ett tecken på att dels möblera om på skrivbordet så jag har datorn framför mig men framförallt börja träna och då speciellt ryggen!
Har planerat att köpa ett allkort på Friskis så att jag kan träna allt dem har att erbjuda!
Framförallt kommer det nog bli afrodansen, skivstång, gym och medeljympa! Saknar pulsen man får av musiken och en riktigt bra ledare. Min plan är att börja nästa vecka! Ska även dra med C, hon behöver också träna ;) O det är ju alltid trevligare när man är två! Sen blir det super när jag flyttat för då kan jag gå till gymmet!
Jag hoppas verkligen att jag lyckas den här gången! För den här gången behöver jag det mer än nånsin tror jag!
Kram

God morgon torsdag

Sitter här o äter min frulle, än så länge går mitt nyårslöfte ganska så bra!
P1 ligger fortfarande och halvsover och jag inser hur gott man sover när man inte sover själv. Trots alldeles för få timmar känner jag mej piggare än vanligt!
Idag blir det jobb, sen äta med A, LIVE och Bibelmeditation! Innan jag åter är hemma i mitt underbara hem =)
Hoppas du får en fin dag!
Kram

Slutet...

Jag närmar mej nu allför fort slutet, slutet på en värld fylld av magi och trolldom.
En värld som blev en era och något vi alla kommer minnas i resten av våra liv.
Jag läser sista Harry Potter boken och har nu ca 50 sidor kvar, det är vansinningt spännande och oerhört jobbigt att man måste jobba nu för allt jag vill göra är att läsa :P Sammtidigt vill jag inte att det ska ta slut, för då är du ju verkligen slut. O även om jag ska läsa om alla böckerna igen så kommer jag alltid veta hur det slutar. Detta är verkligen dagens I-lands problem men det är sällan jag fastnat i böcker så som jag har fastnat i Harry Potter.
Läs dem!!!
Nu måste jag jobba några timmar till, har en rast vid 15 när jag hinner läsa en kvart iaf! Ikväll kommer allt vara över :(
Töntigt långt inlägg om en bok men såhär bra är dem!
Kram

Äntligen!

Nu har jag äntligen sålt igen, även om det bara var för 2000 så var det äntligen en order =)
Hurra!!!

Ny vecka!

God morgon!
Ett snabbt inlägg innan jag springer till bussen!
Nu börjar en ny vecka, full av aktiviteter som vanligt.
Ikväll blir det Tänk o Tro, tisdag = möte, onsdag - kör, torsdag - LIVE och Bibelmeditation. O sen är det helg igen!
Hoppas att du får en härlig vecka!
Vi hörs nån gång mellan allt!
Kram

Lördagsmys

Sitter och tittar på Vänner med Limpan! Har fått tvätta en massa idag! Bra gjort Anna =)
Ska iväg till P1 ikväll och fortsätta myslördagen! Nu har min inneboende flyttat så nu är jag alldeles ensam igen =)

Grattis!

Idag fyller en av mina närmsta vänner år! Grattis på födelsedagen!
Kram

PARIS

Ibland glömmer jag att jag faktiskt varit i Paris, men bilder för en alltid tillbaka. Det är en fantastisk stad.
Här kommer nog dyka upp bilder med jämna mellanrum på denna underbara stad.


Finally Friday!

Nu är det äntligen fredag!!!
Ännu en vecka har gått utan att jag har sålt ngt på jobbet men vem orkar deppa över det såhär en fredag! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta ngn god mat o sen möla i mej chips o dipp. Kommer för 1a gången på väldigt länge att vara ensam hemma vilket kommer vara underbart! Vald ensamhet är underbart! I morgon blir det sovmorgon, sen drar jag en sväng till gymmet, efter det ska jag träffa Limpan en sväng och på kvällen blir det mys med P1! Söndag har jag söndagsskolan, församlingskonferens och sen får jag äntligen träffa E&E igen =) Tror att detta kommer bli en underbar helg! Framförallt om jag får sova riktigt mycket inatt!!!
Vad ska du göra i helgen?
Skriver snart igen och lägger då förhoppningsvis upp lite bilder också, det blir alltid roligare då!
kram

Ska jag falla, ja, då ska det finnas tid att falla fritt

Hej!
Idag är jag om möjligt tröttare än tröttast. Men det finns inget att göra åt det, man måste endå gå till jobbet och göra sitt bästa, ringa alla samtal och förhoppningsvis sälja. Fast jag trivs, och det gör det så mycket lättare!
Dock har jag en svagt gnagande huvudvärk men förhoppningsvis så släper den under dagen.
Idag får vi även smörgåstårta, hurra! Det är det lilla som gör det! Jag har min dator med mig så på lunchen blir det Lejonkungen!!!! Ikväll börjar LIVE igen vilket ska bli mysigt och kl. 20 har vi lovsångsmässa. KOM!!!
Jag hoppas att jag hinner slänga in en bit mat med A ngn gång under kvällen också.
Den här veckan har jag verkligen kännt hur mycket mina vänner betyder för mej och det fantastiska i relationer. Man tror att vissa relationer alltid kommer se ut som dem gör men så helt plötsligt en dag märker man att den hade utvecklats och formats om till något nytt och om möjligt ännu bättre. Detta har hänt in så många av mina relationer och det är väl livets gång men ibland blir det bara så tydligt.
För att kommentera titeln på detta inlägg så är det en låt med Melissa Horn, har nyligen upptäckt henne och hon är verkligen oerhört bra! Rekommenderar henne starkt! Tur att man har spotify på Ipoden =)
Hoppas att du får en härlig dag, hör förhoppningsvis av mej snart igen, ska verkligen försöka blogga mer!
Kram

ONSDAG!

Hej hej!
Dagarna går i en väldig fart o egentligen borde jag sova nu men men...
Har haft fullt upp och kommit hem alldeles för sent men man ska väl känna att man lever :P
Igår hade jag en fantastiskt mysig kväll med H, i lite mer än 4 timmar satt vi o prata, underbart!
Ikväll började kören igen, härligt o M hade valt oerhört bra sånger!
Men till helgen lugnar det ner sig lite, är ensam hemma på fredag, sova länge på lördag, fika med Sir Väs i haga o skriva, sova hos P1, söndagsskola, församlingskonferens och sen träffa E & E. Insåg nu att den innehöll en hel del med men känns ganska lugn! Ska träna ngn gång också har jag tänkt!!!
Nä, nu måste jag sova!
Kram
I LOVE YOU <3

TISDAG

Hej hej!
Idag är det tydligen tisdag fast jag hela tiden tror att det är onsdag :P
Vardagen har nu börjat gå sin gilla gång igen och jag har fullt upp som vanligt, upptagen varje kväll, men det är helt okey iaf =) Nu vankas det lunch, idag blir det thaimat! Mums!!!
Jag är verkligen inne för det här med vardagslyx o nu har jag hört att dem har upp till 50% rabatt på body shop samt att det finns härliga ansiktsmasker på Yves Rousher eller hur det nu stavas :P Funderar på att unna mej lite... Nu sparar jag in en hel del på att min arbetskamrat ska klippa mej för 150 :- ist för en massa mer, underbart! Längtar efter den dan när jag inte måste tänka på pengarna helda tiden utan kan spara och unna mej saker, men men, det kommer väl.. Nä nu måste jag äta! Hej svejs

Promises of 2010

Jag brukar sällan bestämma nyårslöften men nu helt plötsligt kläckte jag ur mej 5 stycken! Så här kommer dem:

1,
Äta frulle hemma! Äter det alltid på jobbet men skulle nog må bättre av att sitta i lugnet hemma.

2, Leva mer i nuet. Bekymrar mej alltid för morgondagen

3, Skriva mer

4, Läsa mer

5, Träna

Vi får väl se om jag lyckas men jag har ju ett år på mej!


08012010

Hej hej!
Så var det fredag igen, förstår inte hur fort veckorna flyger fram. Ska här försöka göra en kort sammanfattning av veckan som varit och mina planer för helgen, intresseklubben antecknar :P
Måndag: började jobba igen vilket var trevligt och sen långfika på Frank's med Limpan
Tisdag: Jobbade bara till 12, hurra för det, sen träffa jag N och busa med honom, hämta up C o J och kl. 17 var vi hos Hank på öppet hus! Fantastiskt trevlig kväll!
Onsdag: LEDIG!!! Var i Kållered kl 14.30 och övade för 16 var det missionsfest, sjöng och trummade! Sen följde jag med A+T hem o hade en otroligt mysig kväll, mysigaste kvällen på länge, tack... <3
Torsdag: Sovmorgon till 7.30 för jag fick skjuts till jobbet! Jobbade och sedan övade jag med JuJ!
Fredag: Jobbar till 16. Sen hämtar M+P mej och så åker vi till min faster o farbror för i morgon döps mitt lilla kusinbarn nr 2!
Lördag: 10.30 dop, sedan fika och ngn gång efter det bär det hemåt igen. Då åker jag till C för stjärtlappsåkning och lövbiff samt myskväll =)
Söndag: Sjunger jag med polare aca JuJ på gtj kl. 11 i S:t Jakob, välkomna. Efter gtj blir det fika med Felle och sen åker jag hem till mitt lilla hem igen!
Ganska så fullspäckat men man ska väl känna att man lever!
Nu närmar vi oss lunchen vilket innebär Thaimat och Lejonkungen!
Hoppas ni alla haft en underbar vecka! Vad ska ni göra i helgen?
Kram

Frågor o svar

Hittade den här hos Blondinbella o jag älskar att fylla i såna här så här har ni en hel massa info om mej =)

Namn: Anna Märtha Söderhjelm

Kallas för: Anna Panna, Annis Pannis, Südürhütütt, Sörhättan, Southelmut m.m

Stjärntecken: Jungfru

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Nepp, o kommer aldrig skaffa

Tatueringar: Nej tyvärr, vill men vågar inte

Längd: 1.78

Skostorlek: 41

Hårfärg: Brun

Fräknar: Nepp

Motto: Det löser sej alltid

Kär? Hi hi...

Önskar du att du bodde någon annanstans? Trivs fantastiskt bra där jag bor o kommer nog att trivas oerhört bra dit jag flyttar! Så länge jag håller mej i närheten av Götet är jag lugn!!

Tycker du att du är attraktiv? Typ :P

Dricker du? Vitt och rött vin, cider o lite öl

Röker du? Aldrig provat

Vilket schampo använder du? Herbal Essensies eller hur det nu stavas :P

Vilken parfym använder du? Britney Spears som är typ 2 år gammel, hmmm håller länge!

Vad är du rädd för? Att bli lämnad

Gillar du att tvätta? Nej!

Gillar du berg- och dalbanor? Nepp!

Senaste…

Filmen du hyrde? Oj, hyr sällan men det var nog Mamma Mia

Filmen du köpte? Häxan Surtant till pappa =)

Låten du hörde: Sex is on fire med Kings of Leon

Låten du laddade ner? Kommer inte ihåg

Personen du ringde? P1

Personen som ringde dig? Anne

TV-program du såg? 2½ men

Person du tänkte på? Oj, det snurrar ständigt en massa av mina nära och kära i huvudet =)

Favorit…

Låt: Har en hel massa, just nu är det nog Sex is on fire, men jag byter typ varannan dag

Sak att göra: Mysa

Sport: Springa

Dryck: Kaffe

Kläder: Leggings

Film: Gossip, Lejonkungen, Beck, ja en hel massa!

Bil: Ford och Lexus

Serie: Harry Potter och Beck om dem räknas

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Det har jag säkert..

Gråtit över en flicka? Nja

Ljugit för någon? Japp

Varit i slagsmål? Har ngt svagt minne av detta...

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Ja!

Antal…

Gånger du varit kär? Beror på hur man räknar, var ju dödskär i Hanson när jag var liten :P

Gånger ditt hjärta brustit? Av olika saker ett antal gånger

Hjärtan brustet på grund av dig? Jag tror faktiskt inte ngn gång

Tjejer du kysst? Inga

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 3

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Oj, några gånger tror jag, pga predikoturer :P

Senaste…

Boken du läste? Håller på med sista Harry Potter

Personen du fick e-mail av? Lottis

Personen du fick brev av? Emme

Personen du fick sms av? Nikke

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Annandagen

Saken du köpte? En chokladkaka till min inneboende!

Vad har du gjort idag? Gått till jobbet

Brukar du svära mycket? Nej

När stiger du upp på morgonen? Runt 6.30

Vad har du på dig? Leggings, raggisar, linne, kofta och jeanskjol

Vad ska du göra ikväll? Gå på 40 års öppet hus!

Vad är du allergisk mot? Inget

Var har du ont? Ryggen

Använder du hårspray? Nepp

Kan du stå på händer? Nepp

Håkan Hellström eller The Ark? Svårt val, får bli Håkan eftersom jag träffat honom =)

Salt eller socker? salt

Gillar du ketchup? Inte så värst

Är du glad nu? Jaaaaa!!!!

Var du glad igår? Jaaaaa!

Vad dansar du till? Blandat, Favid Guetta och The Veronicas eller bara alla låtar som alla andra dansar till :P

Stockholm är… ? En stad jag gärna skulle vilja besöka igen!

Göteborg är… ? Mitt hem och min favorit!

Kan du sjunga? Ajemen!

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti!!

Land du vill besöka? Typ alla i Afrika, Italien gärna Frankrike och England igen samt Skottland!

Tack för att du orkade läsa igenom allt!
Nu vet du lite mer om mej =)


20100105

God morgon!
Här kommer mest bara ett snabbt inlägg för att visa att jag lever!
Dagarna går i världens fart och mycket och lite händer på samma gång.
Idag jobbar jag halvdag, sen ska jag hänga med N innan det blir stort Partay =)
I morrn är jag ledig och medverkar i gtj kl. 16 i CK Kållered, KOM!!!!
Nu måste jag göra mig i ordning!
Ha en bra dag!
Kram

RSS 2.0